Rólam

Üdvözlök minden kedves olvasót!

"Ki is áll az Írók Társulata blog mögött? Egy 21 éves lány, akinek kedvenc időtöltése az olvasás és a történetek kitalálása."

 Folyamatosan bővítem a tudásom az írás rejtelmeiről, elveiről, jelenleg rengeteget olvasok és tanulmányozom az írással kapcsolatos szabályokat és finomságait, különböző blogokon figyelem az írásról szóló cikkeket és hasonló rovatokat. Kezdő szárnypróbálgató történeteket bogarászok a Wattpad-on esetleges hibákat keresve, hogy tanuljak belőlük én is. Mondhatni kutatómunkába fogtam és tanulmányaimban minden írással kapcsolatos ténnyel foglalkozok, ezeket a tapasztalataimat szeretném leírni nektek is. Így adva egy kis segítséget. :)

Általában fantasy jellegben gondolkozok, de lennének ötleteim egy disztópia zsánerhez is. (Sajnos a mai felhozatal mellet az utóbbiba nem fognék bele, mert a piacon most túl sok a /jövőbeli-embercsoport-túléléséért-harcolunk../ történet.) A lényeg számomra a Fantasy, és igazából úgy vagyok vele, hogy:


~Kell egy kis színfolt, ebbe a szürke világba~
(és ezt számomra a könyvek jelentik!) ;)


Ezt az érzést szeretném átadni egyszer a saját történetemben, egy kis felüdülést a folyvást rohanó életünk mellet.

Fejet hajtók a nagy (és egyben kedvenc) íróim előtt:
Gerorge R. R. Martin /Tűz és Jég dala; Trónok harca/
J. R. R. Tolkien / Gyűrűk Ura /
Micheal J. Sullivan /Jelenlegi olvasásom Riyria-krónikái/

A példáimat és a bemutatásokat a fent említett nagy írók könyveiből fogom idézni. Mert sajna sokan nem tudják kik is Ők és mit köszönhetünk munkásságuknak, ezért is mutatom be.
Mert elképesztő az, amit létre hoztak, nem csak egy történetet építettek fel számunkra olvasóknak, hanem egy egész világot! Reménykedve és félve gondolok arra, hogy egyszer feleannyit letudjak rakni az asztalra én is..(de egy töredéke is elég lenne.)

Ennyit magamról ;)

 591c4e014a04730430a24793591860fe.jpg